Ghidul Gault&Millau – Romania 2018 |

„Misiunea noastra principala este sa sustinem cultura gastronomica in ansamblul ei, de la bucatari si restaurante la producatori si ingrediente locale. Gault&Millau a inceput acum 50 de ani prin promovarea noii bucatarii franceze si a reprezentantilor acesteia, cel mai cunoscut fiind Paul Bocuse. Intrarea noastra in Romania a coincis cu o miscare similara, din care suntem bucurosi ca facem parte si pe care o vom sprijini atat in Romania cat si in afara ei.”, spune Raluca Hritcu (co-CEO Gault&Millau Romania).Evaluatorii Gault&MillauEvaluatorii sunt persoane care cunosc foarte bine si sunt pasionate de domeniul gastronomic, au un stil de viata care le permite sa calatoreasca si sa viziteze des restaurante, atat din Romania, cat si din afara tarii si prin urmare stapanesc un sistem solid de referinte culinare care le permite sa evalueze corect si complet o experienta culinara. Echipa locala de evaluatori este formata din cetateni romani dar si expati care traiesc si lucreaza in Romania. In vederea realizarii ghidului din mai, evaluatorii din Romania au fost pregatiti si consiliati de experti Gault&Millau Franta.Evaluatorii Gault&Millau din Romania urmeaza un cod strict de etica, bazat pe aceleasi principii oriunde este prezent ghidul in lume:INTEGRITATEA: Scopul evaluatorilor este de a aprecia o experienta culinara de calitate, creativa, autentica si totala din perspectiva unui client obisnuit. De aceea evaluatorii analizeaza restaurantele intr-un context de anonimitate totala: nu isi declina niciodata identitatea de evaluator in timpul sau in afara procesului de evaluare, nu interactioneaza cu managementul restaurantului, platesc nota de plata ca orice client, nu cer niciun fel de favoruri personale de la restaurante inainte, pe parcursul sau post-evaluare. Astfel, evaluarile sunt realizate fara niciun fel de interferenta cu restaurantele, care sunt analizate intr-un context normal de functionare.INDEPENDENTA: Independenta este una dintre valorile principale pentru Gault&Millau, prin urmare evaluatorii nu sunt afiliati comercial niciunui jucator din sectorul culinar.RESPONSABILITATEA: Evaluatorii au o perspectiva responsabila asupra misiunii lor si o intelegere aprofundata a mizei pe care o are evaluarea realizata pentru pozitionarea acelui restaurant, pentru clientii si potentialii clienti. Aceasta perspectiva vine atat din aplicarea unui sistem Gault&Millau de evaluare, unic, obiectiv si recunoscut international dar si din valorile care le ghideaza propria experienta profesionala. Gault&Millau este primul ghid international gastronomic care intra pe piata romaneasca.Ghidul a fost publicat mai intai in Franta acum 50 de ani de doi jurnalisti pasionati – Henri Gault si Christian Millau – si s-a facut cunoscut prin sustinerea reprezentantilor noii bucatarii franceze precum Paul Bocuse sau fratii TroisGros. In timp, ghidul a cunoscut un success international, Gault&Millau fiind acum prezent in peste 30 de tari si 6 continente.In Romania, Gault&Millau isi propune explorarea bucatariei locale prin evaluarea calitatii, creativitatii si autenticitatii descoperite in restaurantele locale.

Catre Magazin
SKU: 94436823 Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Ghidul Gault&Millau – Romania 2018 |

„Misiunea noastra principala este sa sustinem cultura gastronomica in ansamblul ei, de la bucatari si restaurante la producatori si ingrediente locale. Gault&Millau a inceput acum 50 de ani prin promovarea noii bucatarii franceze si a reprezentantilor acesteia, cel mai cunoscut fiind Paul Bocuse. Intrarea noastra in Romania a coincis cu o miscare similara, din care suntem bucurosi ca facem parte si pe care o vom sprijini atat in Romania cat si in afara ei.”, spune Raluca Hritcu (co-CEO Gault&Millau Romania).Evaluatorii Gault&MillauEvaluatorii sunt persoane care cunosc foarte bine si sunt pasionate de domeniul gastronomic, au un stil de viata care le permite sa calatoreasca si sa viziteze des restaurante, atat din Romania, cat si din afara tarii si prin urmare stapanesc un sistem solid de referinte culinare care le permite sa evalueze corect si complet o experienta culinara. Echipa locala de evaluatori este formata din cetateni romani dar si expati care traiesc si lucreaza in Romania. In vederea realizarii ghidului din mai, evaluatorii din Romania au fost pregatiti si consiliati de experti Gault&Millau Franta.Evaluatorii Gault&Millau din Romania urmeaza un cod strict de etica, bazat pe aceleasi principii oriunde este prezent ghidul in lume:INTEGRITATEA: Scopul evaluatorilor este de a aprecia o experienta culinara de calitate, creativa, autentica si totala din perspectiva unui client obisnuit. De aceea evaluatorii analizeaza restaurantele intr-un context de anonimitate totala: nu isi declina niciodata identitatea de evaluator in timpul sau in afara procesului de evaluare, nu interactioneaza cu managementul restaurantului, platesc nota de plata ca orice client, nu cer niciun fel de favoruri personale de la restaurante inainte, pe parcursul sau post-evaluare. Astfel, evaluarile sunt realizate fara niciun fel de interferenta cu restaurantele, care sunt analizate intr-un context normal de functionare.INDEPENDENTA: Independenta este una dintre valorile principale pentru Gault&Millau, prin urmare evaluatorii nu sunt afiliati comercial niciunui jucator din sectorul culinar.RESPONSABILITATEA: Evaluatorii au o perspectiva responsabila asupra misiunii lor si o intelegere aprofundata a mizei pe care o are evaluarea realizata pentru pozitionarea acelui restaurant, pentru clientii si potentialii clienti. Aceasta perspectiva vine atat din aplicarea unui sistem Gault&Millau de evaluare, unic, obiectiv si recunoscut international dar si din valorile care le ghideaza propria experienta profesionala. Gault&Millau este primul ghid international gastronomic care intra pe piata romaneasca.Ghidul a fost publicat mai intai in Franta acum 50 de ani de doi jurnalisti pasionati – Henri Gault si Christian Millau – si s-a facut cunoscut prin sustinerea reprezentantilor noii bucatarii franceze precum Paul Bocuse sau fratii TroisGros. In timp, ghidul a cunoscut un success international, Gault&Millau fiind acum prezent in peste 30 de tari si 6 continente.In Romania, Gault&Millau isi propune explorarea bucatariei locale prin evaluarea calitatii, creativitatii si autenticitatii descoperite in restaurantele locale.

Ghidul Gault&Millau – Romania 2018 | acum online:

Modalității de plata

Plata cu cardul online sau la livrare.

Împachetare gratuită

Fie că sunt așteptate sau, dimpotrivă, sunt oferite ca surpriză, cadourile aduc cele mai frumoase bucurii. Ajunse în mâinile destinatarului, ele sunt cântărite cu anticipație, supuse privirilor curioase și, odată desfăcute devin generatoare de zâmbete.

Cu toate aceste gânduri în minte, oferim serviciul de împachetare de cadou în mod gratuit.

Transport

Livrare cu Fan Courier, serviciul Express loco, livrare in aceeasi zi.
Toate comenzile online de produse marcate cu eticheta „24h” plasate până la ora 13.30 pot fi livrate în București cu un serviciu de curierat asigurat de Fan Courier, chiar în ziua plasării comenzii.

Cost Transport: doar 19.90 lei!

Comenzile vor fi livrate de luni până vineri, până la ora 18.00.

Costuri de transport
Acestea vor fi calculate, separat, în coş, în funcţie de destinaţie (în Bucureşti, ţară sau străinătate) şi greutatea aproximativă a coletului tău.

În cazul în care optezi pentru ridicarea produselor dintr-o librărie Carturesti aleasă de tine, poti face asta gratuit, indiferent de valoarea comenzii..

În cazul în care plasezi o comandă cu livrarea în România, prin curier rapid, cu valoare mai mare de 150 de lei, livrarea este gratuită.

Dacă nu, avem următoarele tarife de livrare pentru România:

în Bucureşti și Județul Ilfov – 9.5 lei pentru comenzi în valoare de până la 99.99 lei, 7.5 lei pentru comenzi cu valoarea cuprinsă între 100 lei și 149.99 lei, prin curier rapid;
în ţară – 15 lei pentru comenzi în valoare de până la 99.99 lei, 7.5 lei pentru comenzi cu valoarea cuprinsă între 100 lei și 149.99 lei, prin curier rapid.
Dacă ai nevoie de livrare în aceeași zi, în București, poți opta pentru serviciile noastre care au următoarele tarife:
19.90 lei, Same Day Fan Courier – numai pentru produsele cu etichetă 24h și pentru comenzile plasate până în ora 13:30;
19.90 lei, Sinapseria – livrare cu bicicleta – numai pentru produsele cu etichetă 24h și pentru comenzile plasate până în ora 13:00.
Pentru livrările în afara ţării, costurile de transport se calculează automat în coșul de cumpărături, în funcție de țara destinatară, de greutate și categoria produselor. În acest caz, plata este posibilă doar online, cu cardul.

Dreptul la Retur

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

Disclaimer

vkm.ro nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților vkm.ro ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile vkm.ro și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.