Culinare
Afișez 1 - 80 din 205 rezultate
-
Inteligenta culinara | Peter Kaminsky
Peter Kaminsky, expert in arta culinara, ne destainuie cum a slabit aproape 20 de kilograme si cum si-a mentinut greutatea, iar asta preocupandu-se de mancarea buna chiar mai mult –…Catre Magazin -
Aluaturi sarate |
Aluaturi sarate - Colectia Gateste KreativCatre Magazin -
Deserturi pentru copii |
Lucrarea de fata este dedicata tuturor parintilor care sunt mereu in crize de idei cand vine vorba de deserturi pentru cei mici.Catre Magazin -
Spune NU carnii | Alexa Kaye
Contine sfaturi practice despre cum sa eliminati sau sa reduceti carnea. Asigurati-va ca va puteti schimba dieta in bine, fara a va schimba radical stilul de viata. Cartea este incarcata…Catre Magazin -
La Cina Cu Doina | Doina Packham
La Cina Cu DoinaCatre Magazin -
Scoala de bucatari Masterchef. Forme. ustensile si preparate de baza. Vol. 1 |
MasterChef. Scoala de bucatari. Vol. 1. Forme Ustensile si preparate de baza.Catre Magazin -
Paine in cuptorul automat Ed. a III-a | Mirjam Beile
Painea este un element important al alimentatiei noastre. Tocmai de aceea ar trebui sa stim ce ingrediente contine. Nu este vorba doar despre alergici, ci despre toata lumea ce vrea…Catre Magazin -
24 de retete. Carne de pui | Laura Adamache
Laura Adamache recomanda preparate clasice condimentate cu idei moderne si pregatite cu ingrediente gustoase si sanatoase. Mancarurile cu carne de pui sunt ideale pentru mesele zilnice in familie, pentru ocaziile…Catre Magazin -
Arta culinara pentru studiosi | Jeff Potter
Arta culinara pentru studiosi nu este o carte despre gatit. Este o carte despre inteles, gandit, judecat si creat. Retete sunt din belsug in carti si pe internet. Ingrediente, cantitati,…Catre Magazin -
Beau, deci exist | Roger Scruton
Adaptand dictonul cartezian „Cuget, deci exist“, polivalentul autor britanic Roger Scruton isi propune sa recupereze potentialul filozofic si estetic cuprins in experienta vinului, dat uitarii de consumismul steril al zilelor…Catre Magazin -
Retete de incropit dulceturi | Nostradamus
Fara descriereCatre Magazin -
Mancaruri si preparate din peste asortate cu vin | Various Authors
Pestele si VinulRetete pe baza de vin albCondimente pentru preparate din pesteBorsuri, ciorbe si supe din pestePreparate din peste... orice fel de pestePreparate specifice tipurilor de pesteSosuri folosite la preparatele…Catre Magazin -
Nu stiu nimic despre vin, dar vreau sa invat | Alexandru Mihai Ghenie
Descopera primul ghid scris in limba romana, dedicat celor care macar o singura data s-au gandit la fraza: ”NU STIU NIMIC DESPRE VIN, DAR VREAU SA INVAT!”. O incercare facuta…Catre Magazin -
Borsuri si ciorbe: Moldova, Basarabia si Bucovina | Mihai Tatulici
Intre copertile acestei carti se gasesc cele mai multe borsuri si ciorbe din toata istoria scrisa a gastronomiei romanesti. Autorul a adunat borsurile si ciorbele din ultima de ani, dar…Catre Magazin -
Borsuri si ciorbe: Muntenia, Oltenia si Dobrogea | Mihai Tatulici
Intre copertile acestei carti se gasesc cele mai multe borsuri si ciorbe din toata istoria scrisa a gastronomiei romanesti. Autorul a adunat borsurile si ciorbele din ultima de ani, dar…Catre Magazin -
Retete – Nostalgia casei. Paste din grau dur si proaspat |
Cartea de fata va va fi de un mare ajutor in crearea unei selectii de paste gustoase. Aveti la dispozitie o bogata varietate de retete pe care le veti gasi…Catre Magazin -
Dulce si sarat cu Alina Stan | Alina Stan
Dulce si sarat cu Alina Stan. 54 de retete sanatoase, cu si fara focVegetalele care se pot manca proaspete asa trebuie mancate, asa au fost ele lasate de natura. In…Catre Magazin -
Cafea. Cafenele | Michel Braudeau
Michel Braudeau, un scriitor mereu pe drumuri, cerceteaza in aceasta carte o bautura originara din Abisinia, cu virtuti spirituale descoperite din intamplare, pe care o cunoastem cu totii: cafeaua. Potiune…Catre Magazin -
Mancaruri vegetale si de post gatite romaneste | Radu Anton Roman
Mancaruri alese, descrise cu rafinament, care ne fac postul mai usor,o cultura a verdeturilor din toate colturile Romaniei, de la casele maisarace, la stanile Marginimii Sibiului, la casele invelite cu…Catre Magazin -
Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor | Volker Waltmann, Christine Schneider
Daca maestrii vinului sunt somelierii, iata ca de cele mai rafinate branzeturi se ocupa afinatorii. Daca pentru mine termenul e nou, veti vedea ca pe la altii, ei sunt o…Catre Magazin -
Legendele din farfurie | Marius Cristian
Cu Legendele din farfurie, Marius Cristian ofera publicului romanesc o carte unicat. Pornind de la constatarea simpla cum ca „omul este singurul animal care gateste”, autorul iesean a realizat o…Catre Magazin -
30+ si infloritoare | Irina Alexe
Irina e creativa, stie multe si ne impartaseste retete si trucuri pentru ca… dragostea trece prin stomac. Nu-i asa? Un pahar de vin si un ras bun sunt ingredientele cheie…Catre Magazin -
Preparate usoare & delicioase pentru toti | Jamie Oliver
Jamie Oliver iti propune o carte fara bariere – doar cu retete foarte gustoase, usoare, ieftine si la indemana, cu legumele in rolul principal.Jamie Oliver, unul dintre cei mai iubiti…Catre Magazin -
Ghid Gastronomic ‘A La Carte’ |
Acest prim ghid gastronomic roman se inscrie intr-o politica de recunoastere a profesiilor legate de gastronomie si de transmitere a tehnicilor culinare. In functie de dorinte si cu ajutorul comentariilor…Catre Magazin -
Sare, grasime, acid, caldura | Samin Nosrat
”Simpla lectura a acestei carti te va ajuta sa devii un bucatar mai bun.“ Bon Appetit„Iata o carte despre ABC-ul bucatariei de pe urma careia vor avea de castigat atatia…Catre Magazin -
Retetele Dukan | Pierre Dukan
PLANUL PROTAL IN 350 DE RETETE Inca de la aparitia bestsellerului Nu stiu sa slabesc, toti cititorii doctorului Pierre Dukan asteptau publicarea acestor retete. Iata-le in cele din urma, simplu…Catre Magazin -
Erbivori fericiti | Lindsay S. Nixon
„Lindsay Nixon a facut o treaba exceptionala scriind cartea Erbivori fericiti: Retete vegane dietetice, sarace in calorii, pentru un corp suplu si sanatos.”- Rip Esselstyn, autorul bestsellerului New York Times:…Catre Magazin -
Cartea de bucate pentru copii | Maria Cristea Soimu
Copiii de azi sunt tot mai greu de multumit, iar sensul expresiei „ca la mama acasa” e tot mai diferit de cel traditional. Asa se face ca adesea ne vedem…Catre Magazin -
Prajituri pentru copii | Juliette Lalbaltry
40 de retete culinare accesibile micilor bucatariCatre Magazin -
Bucate manastiresti | Maica Agafia Roșca
„Retetarul" manastirii Varatec, intocmit de monahia Agafia Rosca, fosta „maistra directoare la Atelierul de Industrie Casnica din Sfanta Monastire Varatec“ este o carte de retete manastiresti vechi, o carte practica…Catre Magazin -
Nucile si sanatatea | Gabriela Schwarz
Cartea „Nucile si sanatatea” isi propune sa va familiarizeze cu cele mai importante zece soiuri de nuci folosite atat pentru proprietatile lor nutritive cat si in scop terapeutic. Succint sunt…Catre Magazin -
Tezaurul gastronomiei romanesti: Borsuri si ciorbe. Transilvania, Maramures si Banat | Mihai Tatulici
"Intre copertile acestei carti se gasesc cele mai multe borsuri si ciorbe din toata istoria scrisa a gastronomiei romanesti. Autorul a adunat borsurile si ciorbele din ultima suta de ani,…Catre Magazin -
Carte de bucate necolorate pentru copii | Virgil Ratiu
Este o risipa de idei fanteziste, care tradeaza o neostoita placere a potrivirii cuvintelor in cele mai neasteptate si mai ciudate moduri, cartea prozatorului Virgil Ratiu, secondat cu brio de…Catre Magazin -
365 de rețete pentru copii: de la 4 luni la 3 ani | Christine Zalejski
Concepute si testate de catre Christine Zalejski, tanara mama si autoarea unui blog culinar, aceste 365 de retete sunt ideale pentru parintii care isi doresc sa gateasca feluri de mancare…Catre Magazin -
Calatorii prin izolare | Bogdan Teodorescu
Daca tot stau in casa, daca tot ma pierd in vocile din spatiul public care in diverse tonalitati imi anunta Apocalipsa sau, macar, probabilitatea ei, de ce sa nu fac…Catre Magazin -
Salate. O reteta pentru fiecare zi din An (Vol. 3) |
Aceasta colectie ispititoare de retete ofera cate o salata pentru fiecare zi. Din iulie pana in septembrie, vei gasi cate o idee apetisanta si o salata de sezon care va…Catre Magazin -
Salate. O reteta pentru fiecare zi din an (Vol. 2) | Georgeanne Brennan
Aceasta colectie ispititoare de retete ofera cate o salata pentru fiecare zi. Din iulie pana in septembrie, vei gasi cate o idee apetisanta si o salata de sezon care va…Catre Magazin -
Carte de bucate lacto-vegetariene | Mariana Rabinca
Dragii mei, vin in intampinare cu aceasta carte de bucate lacto-vegetariene intru pregatirea trupului pentru posturile de peste an, iar pentru cei care deja se bucura de alimentele vegetale -…Catre Magazin -
Carte de bucate – Felul principal |
Fara descriereCatre Magazin -
Retete de post si sarbatori crestine | Maria Cristea Soimu
Fara descriereCatre Magazin -
Jurnalul meu special. Retete preferate, de mine adunate |
E destul de greu sa gase ti de fiecare data re eta preferata. Dar odata gasita, nu merita pierduta, ci trecuta in jurnal. IN ACEST JURNAL. Odata completat, devine cel…Catre Magazin -
Retete pentru sarbatori de neratat! | Larousse
Anul acesta, deveniti o gazda buna pentru prieteni si cunoscuti, fara sa va stresati 3, 4 sau 5 ingrediente, preparare in cateva minute si... Gata! Nu mai mult de 6…Catre Magazin -
Otet si mustar, produse pregatite in casa | Andreas Fischeraurer
Mustarul si otetul sunt nelipsite din bucataria noastra si ne fac mancarurile mult mai gustoase. Te invitam sa descoperi tainele prepararii acestora din produse naturale la tine acasa. In carte…Catre Magazin -
Carte de bucate 1849 | Maria Maurer
Acela care crede ca rolul unei carti de bucate este doar de a fi un indrumar al gospodinei care pregateste mancare pentru familie ori de a fi sursa, de inspiratie…Catre Magazin -
Antologie de texte esentiale pentru istoria gastronomiei romanesti | Cristina Elena Andrei
Pana de curand, nici vorba nu era despre o gastronomie identitara romaneasca, necum despre o istorie a acesteia. Identitatea gastrono nica a romanilor a fost adeseori denigrata (chiar terfelita, as…Catre Magazin -
Conservarea carnii | Gerd Wolfgang Sievers
Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instrumentele si recipientele necesare…Catre Magazin -
Carticica meseriei de bucatar |
Carticica meseriei de bucatar. Cartea de bucate de la Cluj tiparita in 1695 este o traducere in premiera din maghiara medievala realizata de istoricul clujean Jozsef Lukacs, cel care semneaza…Catre Magazin -
Connaisseur fara ifose. Tot ce ai vrea sa stii despre vin si ceva in plus | Cezar Ioan
Connaisseur fara ifose. Tot ce ai vrea sa stii despre vin si ceva in plusTruismul ca adevarul se afla-n vin imi pare tot mai misterios pe masura ce piata de…Catre Magazin -
Retete interbelice | Constantin Bacalbasa
Volumul de fata reprezinta o selectie din cartfie de bucate scrise de jurnalistul, scriitorul, memorialistul Constantin Bacalbasa, respectiv: Regina bucatariei sau Bucataria universala pentru sanatosi si bolnavi. Retete complecte de…Catre Magazin -
200 de retete cercetate de bucate, prajituri si alte trebi gospodaresti | Mihail Kogalniceanu, Costache Negruzzi
200 de retete cercetate de bucate, prajituri si alte trebi gospodaresti - Mihail Kogalniceanu, Costache NegruzziCatre Magazin -
Bucataria romana 1865 | Christ Ionnin
Este singura carte de bucate noua care s-a tiparit in Principatele Romane in epoca lui Cuza si, chiar daca nu toate retetele din cuprinsul sau sunt neaose, cel putin ii…Catre Magazin -
Bucatareasa nationala 1874 | J.C. Hintescu
Este prima carte de bucate in limba romana din Ardeal, tiparita la Brasov in 1874. Volumul cuprinde cateva sute de retete specifice etniilor din Transilvania cat si sfaturi pentru pregatirea…Catre Magazin -
Painea, aliment si simbol. Experienta sacrului | Varvara Buzila
Painea aliment si simbol. Experienta Sacrului - Varvara BuzilaCatre Magazin -
Bucate si preparate de Post – 360 de retete traditionale |
Postul alimentar este cunoscut si practicat de mii de ani in toate culturile, insa intr-o forma empirica.In ultimii ani a fost supus studiului stiintific, iar secretele lui incep sa iasa…Catre Magazin -
Arta Mesei. Eticheta moderna. Indrumar practic. | Elena Chirita
Gastronomia este o forma de schimb cultural si de apropiere a oamenilor, indiferent de nationalitate, etnie, religie, categorie sociala si profesionala. Totodata, sa nu uitam ca drumul condimentelor le-a permis…Catre Magazin -
333 – Cocteiluri si bauturi de casa | Mircea Georgescu
Prezenta culegere, ce este oferita Exclusiv celor ce apreciaza savoarea unei bauturi si nu "consumatorilor", recunoscuti de altfel ca deloc amatori de fineturi, a avut initial la baza mai multe…Catre Magazin -
Ghid Ro Wine 2019 |
Ghidul RO-Wine cuprinde in detaliu toate cramele participante la festivalul RO-Wine Bucuresti 2019 si toate vinurile expuse spre degustare in cadrul evenimentului. Este un instrument util dedicat profesionistilor din domeniul…Catre Magazin -
Carnea uscata | Gerd Wolfgang Sievers
Acest trend al produselor"preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar , Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea…Catre Magazin -
Clatite delicioase |
Clatite delicioase - Colectia Gateste KreativCatre Magazin -
Maramures in bucate | Nicolai Tand
Nicolai Tand a lansat prima sa carte de bucate: Maramures in bucate!Nicolai Tand se destainuie:As vrea sa las mostenire copiilor mei si cititorilor gustul autentic al Maramuresului, asa cum il…Catre Magazin -
Sucuri din legume. 30 de retete pentru detoxifiere, energie, sanatate si vitalitate | Joanna Farrow
O modalitate excelenta de asimilare a principiilor nutritive esentiale din legume intr−un mod extrem de gustos si de placut, sucurile din legume sunt foarte usor de facut, sarace in zaharuri,…Catre Magazin -
Carte de bucate manastiresti | Parintele Dionisie Voinescu, Mihaela Ion
"Marta si Maria, hrana materiala si spirituala de care are nevoie orice fiinta umana creata dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu..."Carte de bucate", s-a scris in numeroase editii, pentru lumea…Catre Magazin -
Confesiunile unui bucatar fericit | Boerescu Dan-Silviu
Cine spunea ca gastronomia n-ar fi cel mai potrivit instrument de seductie?!? Din distributia amintirilor culinar-senzuale:Nicoleta Luciu, Gina Pistol, Andreea Marin, Bianca Dragusanu, Daniela Crudu, Mihaela Radulescu, Andreea Mantea, Elena…Catre Magazin -
Salate. O reteta pentru fiecare zi din an (Vol. 4) | Georgeanne Brennan
Aceasta colectie ispititoare de retete ofera cate o salata pentru fiecare zi. Din octombrie pana in decembrie, vei gasi cate o idee apetisanta si o salata de sezon care va…Catre Magazin -
Marea carte de bucate romanesti | Maria Cristea Soimu
1000+ retetetraditionale & moderneAperitive, salate si garnituri; Sosuri; Sufleuri si budinci; Paine si preparate din fainoase; Preparate din gris, malai si orez; Borsuri, ciorbe si supe; Preparate din legume; Preparate…Catre Magazin -
Retetele mele | Csucs Franciska
O carte-jurnal care se adreseaza celor carora le place sa incerce retete noi, moderne sau dimpotriva traditionale. Cartea este structurata pe capitole: aperitive, supe si ciorbe, feluri principale si deserturi.…Catre Magazin -
Retete gustoase si sanatoase pentru aperitive, gustari si deserturi | Karen Ansel, Charity Ferreira
Retete gustoase si sanatoase pentru aperitive. gustari si deserturi.Catre Magazin -
Aperitive gustoase | Ewa Lochet
Tarte, tartine, foietaje, coltunasi, clatite, antreuri calde, corabioare, minipizza, placintele dulci-sarate, minidulciuri delicioase... retete simple si originale pentru a pregati aperitive gustoase... de-ti lasa gura apa.Catre Magazin -
Povestea cafelei turcesti | M. Sabri Koz, Kemalettin Kuzucu
Multi scriitori i-au atribuit cafelei brusca proliferare a poetilor, scriitorilor si ganditorilor celebri ai lumii, precum si progresul rapid si fara precedent al stiintei si tehnologiei in Franta, incepand cu…Catre Magazin -
296 – Preparate culinare arabe | Mircea Georgescu
A scrie o carte despre bucataria araba nu este poate nici o provocare si nici un act de curaj. "Retetele lumii arabe", inevitabil cu un anume specific, sunt, totusi, dintre…Catre Magazin -
Dictatura gastronomica | Constantin Bacalbasa
Considerata de Pastorel Teodoreanu „un monument gastronomic”, Dictatura Gastronomica. 1501 feluri de mancari este o spectaculoasa monografie culinara a Romaniei interbelice, care contine retete culese, incercate si redactate de Constantin…Catre Magazin -
Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete traditionale si reinterpretate | Herbert Paukert
Iti place mamaliga si vrei sa incerci retete noi? Aceasta carte este perfecta pentru tine, cu 130 retete delicioase din malai, dar si din secara, hrisca sau grau.Te vei putea…Catre Magazin -
Retetele de Craciun ale lui Jamie Oliver | Jamie Oliver
,Aceasta carte este incununarea a 17 ani de munca in care m-am straduit sa rafinez o serie de retete uimitoare , insotite de sfaturi si trucuri care va vor fi…Catre Magazin -
Manual de gatit pentru copii | Nicol Maria Pucci
„Ma simt fericita si imi place, pentru ca stam toti impreuna si pun mana pe mancare!“Sofia, 6 ani „Imi place mult sa gatesc, pentru ca ma simt liber si fara…Catre Magazin -
Retete istorice: fursecuri si biscuiti de Craciun | Norica Birzotescu
In fiecare an, Sarbatoarea Nasterii Domnului ne umple sufletul de speranta, de dragoste si de bucurie. Ne dorim cu tarie sa impartasim aceasta curata emotie cu cei dragi. Asadar, sa…Catre Magazin -
Vinul. Cum il intelegem, cum il bem | Marnie Old
O abordare revolutionara a lumii vinului, prezentandu-va, dintr-o privire, ceea ce alte carti despre vinuri doar va spun. Aflati cum sa discutati despre vin, cum sa gasiti vinuri care sa…Catre Magazin -
Dulceata, gem si marmelada | Maria Cristea Soimu
Incepand de astazi, ai la dispozitie o noua carte "Dulceata, gem si marmelada", din seria "Etichete adezive si retete". Alaturi de retetele exceptionale ale Mariei Cristea Soimu care, dupa cum…Catre Magazin -
Conserve si muraturi | Maria Cristea Soimu
Iti punem la dispozitie "Conserve si muraturi", cea de-a doua carte din colectia "Etichete adezive si retete". Alaturi de retetele exceptionale ale Mariei Cristea Soimu care te vor ajuta sa…Catre Magazin -
24 Bomboane si biscuiti de ciocolata delicioase si usor de preparat | Laura Adamache
Bomboane si biscuiti de ciocolata. 24 de retete delicioase si usor de preparat face parte dintr-o serie de carti de gatit. Cu o grafica deosebita si planse de prezentare atractive,…Catre Magazin -
24 de retete cu carne de porc | Laura Adamache
Aparuta la Editura Sian Books, Retete cu carne de porc. 24 de retete delicioase si usor de preparat face parte dintr-o serie de carti de gatit. Cu o grafica deosebita…Catre Magazin